Lämpöpumppu ja LVI myymälä Nuijamiestenkadulla Mikkelissä. Tervetuloa!

Ilmalämpöpumppu Bosch Compress 5000 AA 6 kW

Bosch Compress 5000 AA -ilmalämpöpumppu on innovatiivinen lämmityksen ja jäähdytyksen yhdistelmäratkaisu. Pohjoisiin olosuhteisiin kehitetty ilmalämpöpumppu takaa miellyttävän lämpötilan vuoden ympäri. Lämpöpumppua voidaan käyttää olemassa olevan lämmityksen tukena, etenkin sähkölämmitteisissä asuintiloissa. Ilmalämpöpumppu on ihanteellinen valinta omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Edistyksellinen tekniikka hyödyntää energiaa kovissakin pakkasissa ja lämpöpumppua voidaan käyttää lämmitykseen -30 °C sekä jäähdytykseen +43 °C lämpötilaan saakka. Käyttöikää pidentää ulkoyksikön erikoispaksu pintakäsittely.

Uudenlaisella invertteriohjaustekniikalla saadaan ilmalämpöpumpulle parempi ja sopivampi kapasiteettikontrolli. Ilmalämpöpumpussa on paranneltu ja tehokkaampi kompressori, joka vähentää lämpöhukkaa. Energian saanti on tehostunut entisestään, koska höyrystimessä oleva kylmäaine jakaantuu paremmin. Tuulettimen siivet ovat hiljaiset ja synnyttävät tehokkaan ilmavirran. Lisäksi näyttöpaneelin design edistää käytettävyyttä. Compress 5000 voidaan haluttaessa varustaa etäohjausmoduulilla, jolloin lämpöpumppua voi valvoa ja ohjata älypuhelimella. Compress 5000 AA sisältää sisä- ja ulkoyksikön. Ulkoyksikkö ottaa energian ympäröivästä ilmasta ja tuottaa energian sisäyksikköä varten, joka jakaa lämmitetyn ilman koko tilaan.

Ylläpitolämmitys pitää lämmön 10 °C:ssa pitkän poissaolon aikana. Energiaa säästävä toiminto varmistaa, että laite käynnistyy vasta, kun sisälämpötila laskee alle 10 °C:een. Automaattinen uudelleenkäynnistys

  • Jäähdytyksen nimellisteho: 3.5 kW (min. 1.4 kW, max. 4.0 kW)
  • Lämmityksen nimellisteho: 4.0 kW (min. 1.4 kW, max. 6.0 kW)
  • Vuosilämpökerroin, SCOP-arvo (4,1 kW teholla): 3,8
  • A-energialuokitus
  • Vuotuinen jäähdytyskerroin, SEER: 5.1
  • Maksimikäyttövirta: < 10 A